Joseph Stabbels unaniem gekozen tot leider N.R.P.

20 03 2008

RAIHALLE – Het is nu een feit. De Nationaal Realistiese Partij bestaat en heeft Joseph Stabbels unaniem gekozen als politiek leider, aldus het Tweede g-Wave Congres.

Tijdens het 2e congress in Gouda waar vertegenwoordigers waren van de N.R.D.S.B. (nationaal realistiese democratiese samenlevings partij), T.D.P. (totalitaire democratiese partij), de Allectieken, g-Wave,  Wereldpartij, P.A.D. (partei anschluss Deutschland), R.N.R (radikaal nationaal realisten), Realisten ’83,  N.R.B. (nationaal realistiese beweging), Vrij Oranje en Nederland Neutraal is besloten de krachten definitief te bundelen in een sterke nieuwe en noodzakelijke partij: de Nationaal Realistiese Partij.

 Unaniem werd Joseph Stabbels (voorheen politiek commentator) gekozen tot partijleider. De enige partij waarbij ieder lid het recht heeft om altijd zelfstandig te stemmen, zonder partijpolitieke druk.

“Een partij waarbij leden als kuddedieren an bloc hetzelfde moeten stemmen als hun politieke leiders is bijvoorbaat anti-democraties, maar vooral ongezond voor de wereld. U bent het volk, U weet wat U wil, U stemt wat U wil, U hoort bij de Nationaal Realistiese Partij”, aldus Stabbels.

De semi-democratiese politieke partijen die nu aan de macht zijn..de regering die niet rechtstreeks gekozen wordt door U. En deze niet direkt gekozen regering stelt dan een niet direkt gekozen burgemeester aan. En een niet direkt gekozen minister-president die elke maandag op bezoek moet naar een nooit gekozen Koningin – die net zoveel afstamt van de Oranjes als U en ik..de politieke verhoudingen in Nederland verdient de nationaal realistiese g-evolutie. Zodat U, het volk, de oorlog krijgt die U wilt en niet de oorlog die zij willen![…] Maar zij willen een oorlog met Uw zonen voeren. Dat is onaanvaardbaar. Daarom wil de N.R.P. Nederland op neutraal! (applaus)

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

20 03 2008
#2

waar kan ik me aanmelden?

#2

21 03 2008
pozzebocken

Nederland direkt weg uit Oezbekistan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: