PozzSports

30 03 2008

NPOZZ studio sport

Tel Aviv

geertkopie.jpg

Van onze verslaggever

Realistische raad in verlegenheid gebracht

In weerwil van eerder gedane toezeggingen door de radicaal nationalistische realistische raad zijn toch beelden op het internet gepubliceerd van de executie van W. Genee. Door het gevoelige karakter van het proces tegen de commercie was unaniem besloten om de beelden niet te verkopen aan de hoogste bieder. De opnamen zijn vermoedelijk gemaakt met een verborgen mobiele telefoon. Te horen is hoe een aantal leden van de realistische raad op pesterige wijs oude voetballiederen zingen om de veroordeelde in zijn laatste momenten te treiteren. De beelden zijn schokkend tot zeer schokkend.

De resterende uitzendingen van voetbal inside van dit seizoen worden voorlopig waargenomen door een van de vele dubbelgangers van Wilfred G.

wilfred_genee1.jpg

Wilfred Genee 1967 – 2008

Onder internationaal realistische druk is de terminatie van Jan van H. ongeldig verklaard. Gisterochtend is J. van Halst vrijgelaten in een buitenwijk van Tel Aviv. Hij maakte een totaal verwarde indruk en was bezig overal kleine cirkeltjes te tekenen met een viltsift van het merk Edding. (type 2008 * redactie)

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: