PolPozz

6 04 2008
WASHINGTON
Hillary Clinton

Medewerkers van Hillary Clinton moeten alle zeilen bijzetten om de campagne van de Amerikaanse presidentskandidaat bij te stellen.

Clinton vertelde onlangs tijdens een campagnebijeenkomst spannende verhalen over een bezoek in 1996 aan Bosnië, een gebeurtenis die heel wat minder levensbedreigend bleek dan zij het deed voorkomen. Tijdens haar bezoek aan de stad Tuzla moest Clinton naar eigen zeggen rennen voor haar leven uit angst voor sluipschutters. ,,Er zou een soort begroetingsceremonie zijn op het vliegveld, maar in plaats daarvan renden we met gebogen hoofd om in de voertuigen te komen en de basis te bereiken.’’

Als antwoord op al deze laster zijn door het Clinton Campagneteam™ vernieuwde archiefbeelden  vrijgegeven, waaruit blijkt dat er destijds  wel degelijk sprake was van ernstig gevaar .

    

Te zien is hoe Hillary koelbloedig uit haar vliegtuig stapt. Op de luchthaven wordt ze beschimpt door hoogwaardigheidsbekleders en luistert ze geduldig naar een 8-jarig meisje dat een gedicht voordraagt terwijl de granaten om haar heen inslaan. Ook staat ze langdurig bloot aan het stemgeluid van de ‘allIwannahdo’ zangeres Cherell Crow. 

 

Clinton ontkent in principe niet dat er nooit door een Clinton ook maar géén leugen verspreid is of wel dan niet zoekgeraakt.

 

 

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: