ORAC 3™

20 04 2008

Van onze redactie

 

De veelbesproken supercomputer ORAC 3 is wederom in opspraak geraakt.

Ondanks toezeggingen van de Nationaal Realistische Raad over een eerlijk verloop van de competitie en Interpozztoto uitslagen is, voordat de wedstrijden uitgespeeld zijn, informatie over de Orac 3™ voorspelling betreffende de Nederlandse Eeredivisie-voetbalcompetitie uitgelekt.

 

Het gerucht gaat dat, volgens enkele niet nader te benoemen (anonieme * red) bronnen, informatie is uitgelekt over de eindstand van de eredivisie voetbal van de KNVB, volgens de voorspellingen van ORAC 3™.  Deze gevoelige informatie zou onder meer een (Haagse) trainer van FC V. bereikt hebben. Hierdoor zou hij zijn team met een onrealistisch wedstrijdplan het veld in hebben gestuurd. Het is op dit moment nog niet bekend of er ook lijn en scheids- rechters zijn omgekocht. Opvallend was dat tijdens de wedstrijd , vlak voor de tweede gele kaart voor Sansoni getrokken werd, het even leek of er twee scheidsrechters in het veld liepen.

 

Foto: Neukers

 

Scheidsrechter Braamhaar wuifde het voorval weg en noemde de reactie van het publiek een typisch geval van massahysterie. Na de wedstrijd vertrok de heer Braamhaar zonder jurycommentaar in zijn spiksplintnieuwe Delorian naar een nog onbekende bestemming.

 

 

 

 

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: