Keep on Trucking

23 04 2008

Een Braziliaanse priester is zoekgeraakt nadat hij zondag aan honderden feestballonnen met lachgas was opgestegen.

Appache helikopters en Somalische vissersboten waren maandag naar hem op jacht voor de kust van de Dominicaanse Republiek, waar resten van gummi zijn gevonden.

 

Braziliaanse reddingsdiensten hebben goede hoop priester Christiano Carli levend te vinden; hij is een ervaren parachutist en was op alles voorbereid. Zo droeg hij een survivalpak en zat hij naast een opblaasbare pop die in zee kan drijven.

 

 Acht uur nadat hij in de havenstad Paranagua was opgestegen werd het contact met de priester verbroken. Hij was tot een hoogte van elfduizend meter opgestegen en vervolgens naar 111 meter gedaald om zijn geplande ballonvaart naar Mount Sjeng , 750 kilometer verder, te vervolgen. De wind blies hem echter een andere kant op en toen hij zich voor het laatst meldde bevond hij zich vijftig kilometer uit de kust.

 

Carli wilde een record vestigen om geld in te zamelen voor een spirituele rustplek voor vrachtwagenchauffeurs. Vandaag is bekend gemaakt dat Christiano offisjeel is genomineerd door de Centraal Realistiche Raad.
.

 

 

 

 

 

      

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: