Economiekatheter

18 05 2008

Overname Orac 3

Amsterdam, 18 mei 2008

Van onze speciale verslaggever

De overname van de Orac 3 Megacomputer™ is definitief. Het consortium van de Banque de Belgique, de Haddock-Sand Bank en Royal Dubio Investments heeft aan het begin van de middag zijn bod van ruim 425 miljard B€ onvoorwaardelijk verklaard.

Daarmee komt een eind aan de ruim twee maanden durende overnamestrijd rond de betrouwbaarste sportuitslagenprognosecomputer van deze eeuw. De Nederlands/Duitse bieder DAN, waarmee NRPCV de Pozzebocken in zee wou gaan, had afgelopen vrijdag zijn bod op de Mega-rekencomputer al ingetrokken. Dat lag per saldo bijna 9 miljard euro lager.

Volgende week woensdag vindt de overdracht en betaling van de hardware plaats. Daarna zal een gedragscode worden uitgeschreven, waarbij een nieuwe gelofte tot geheimhouding zal worden uiteengezet, evenals een totale zwijgplicht, mede op verzoek van de deelnemende sportlanden en atleten, om zo het wedstrijdverloop, spelplezier en de einduitslagen van de volgende evenementen niet te beïnvloeden.

· Wimbledon 2008

· EK voetbal 2008

· Le tour de France 2008

 

Na het ondertekenen door alle partijen van de gelofte en geheimnis verklaring zal de Orac 3 Premium Fortune Telling™ software worden geinstalleerd.

Het consortium is van plan de investering dit jaar al in winst te kunnen omzetten o.a. door vergaande voorkennis en de verkoop van merchandising. De beursgenoteerde waarde van de Supercomputers Deep Green™, Deep Blue™ en Deep Orange™ is sinds de bekendmaking van de overname verdubbeld.

 

Advertenties

Acties

Informatie

2 responses

19 05 2008
Prins Pozzebocken I

Triomf van de Pozzebocken!

19 05 2008
#2

how about “Deep troath” ?

//2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: