Nieuwe Onthullingen WK 78

23 05 2008

Amsterdam

 

geertkopie.jpg

 

 Van onze verslaggever

 

Vandaag is bekend geworden wat de werkelijke reden is geweest voor Johan Cruijff om niet deel te nemen aan het WK 1978. 

Een tot nu toe onbekende informant, genaamd Deep Troath™

heeft geluidsfragmenten vrijgegeven van in het geheim opgenomen telefoongesprekken tussen Johan C , Danny C. en een bestuurslid van de Centraal Realistische Raad van Toezichthouders (CRRT) van de Supercomputer Orac 2  Blake 7 Series™.

 

Op de fragmenten is te horen hoe J.Cruijff  onthutst reageert op het door ORAC voorspelde feit dat Nederland op het WK wederom als tweede zal gaan eindigen. In een volgend gesprek dat Johan C. kort daarop met Danny C. voert krijgt hij definitief geen toestemming om naar Argentinië af te reizen.

 

Een citaat uit het telefoongesprek:

 

‘Luister Johan, ik heb geen zin om hier weer twee maanden voor de kinderen te zorgen terwijl jij weer met die schuinsmarcherende vriendjes van je achter een bal aan loopt te rennen. Ik snap niet waarom je nu helemaal naar Zuid Amerika of weet ik veel waar moet gaan om daar nóg een toernooi te spelen. Ik begrijp zowieso niets meer van al die extra wedstrijdjes, je was toch al kampioen? En waarom zou je in hemelsnaam naar de andere kant van de wereld gaan om op een toernooitje tweede te worden, en dan ook nog eens op de laatste wedstijd, op de allerlaatste dag van dat WK’ (einde citaat* red)

 

 

Cruijff heeft nooit ontkend dat zijn vrouw Danny de reden van zijn afwezigheid zou zijn. Er wordt haar dan ook vaak verweten dat zij Nederland een wereldtitel heeft gekost. Toen zij laatst in een paar programma’s wederom de schuld kreeg van de toestand tussen Ajax (Van Basten) en Cruijff besloot Johan C. om het verhaal naar buiten te brengen dat een gewapende poging tot ontvoering hem destijds thuis heeft gehouden.

 

 

 

 

 

Het mysterie voor het niet deelnemen van Cruijff aan het WK 1978  is eindelijk voorgoed opgelost.

 

Volgens insiders is de informant Deep Troath™ ook degene die er met de kunstcollectie van de vereniging de Pozzebocken vandoor is. De redenen voor de recentelijke misstappen en en het lekken van de  informant  zijn vermoedelijk gewetensnoodsproblemen in combinatie met overvloedig alcoholgebruik, als gevolg van frustratie over de overname van De Orac 3™ door het Belgisch/Dubioiaanse Consortium. 

 

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: