G Meditatie

26 05 2008

Van onze redactie telepatie

 

 

Amsterdam – De gebeds- en meditatiemiddagen voor Tibet door de Centraal Realistisch Telepatische Raad zijn na kort overleg met de deelnemers voor onbepaalde tijd opgeschort.

Als reactie op de opstand in Birma en het gewelddadig Chinees optreden tegen pro Tibetaanse monniken is een maand geleden besloten om enkele meditatieve seances te houden voor de boeddhistische monniken.

Enkele van de leden van de Raad hebben de boodschap te fanatiek opgevat. Waarschijnlijk zijn er tijdens de sessies te veel anti G stralen vrijgekomen. De recentelijke overstroming in Birma en de aardbevingen in China zijn hier een direct gevolg van. Specialisten spreken nu al over  de krachtigste meditaties ooit gemeten. Krachten boven de 10 G zijn diverse keren geregistreerd. Volgens meditatie experts is het dan ook af te raden grote hoeveelheden alcohol te nuttigen tijdens een megameditatiefestatie.

De Centraal Realistisch Telepathische Raad kan offisjeel niet door de burgerrechterter ter verantwoording worden geroepen. Wel is bekend geworden dat de Centraal Realistisch Telepathische Raad voor de volgende bijeenkomsten op zoek gaat naar een humanere en realistischer meditatievorm.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: