Nederland – Spanje

24 06 2008
Amsterdam
.
van onze verslaggever
.
Na de imponerende 3-1 zege op het Rusland van Guus Hiddink is Spanje de volgende tegenstander op weg naar de Europese titel. ‘We moeten realistisch blijven over onze kansen’ aldus de bondscoach Marco van Basten. Spanje heeft in de poule nog vrij gemakkelijk van Rusland gewonnen, en wel met 4-1, wat altijd nog beter is dan onze historische maar toch zwaar bevochten 3-1 zege.

 Tegen de russen werd Nederland vaak gedwongen om het spel door Boula te laten maken. Ook zat bij de tegengoal Joris Mathijssen er weer eens flink naast door aan de verkeerde kant te dekken. Vanochtend heeft van Basten tot verbazing van vriend én vijand Danny Blind opgeroepen om de verdediging te versterken.  ‘Toen de bondscoach vanochtend belde was ik even verrast, maar ik heb de uitdaging natuurlijk gretig aangenomen’, aldus de 42 voudig international. Met het oproepen van Blind lijken de problemen in de defensie voorlopig te zijn opgelost.

 

foto: Pozzpress

Voor de wedstijd tegen de Spanjaarden wordt weer een grote toeloop van supporters verwacht in het Oostrijkse Wenen. Volgens de Realistische Evenementen Raad worden zo’n 200.000 oranje fans verwacht. De NS overweegt extra treinen in te zetten. Een spontaan-ontstaan consortium van plasmaleveranciers heeft spontaan aangekondigd een extra en  revolutionair Mega Ledscherm beschikbaar te te stellen. Dit zal morgenochtend op een drijvend podium geplaats worden door de beroemde nederlandse bagger-firma Ballast Nedam.

 

Advertenties

Acties

Informatie

One response

25 06 2008
#2

ik heb grote verwachtingen van onze jongens, dankzij die partei zullen
ze toch eindelijk den endsieg bereiken.

//2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: