van Basten: “Lastige wedstrijd tegen sterk en wilskrachtig Duitsland”

29 06 2008

Posted on 29 juni, 2008. van onze verslaggever:

Blind & Seedorf

Bondscoach Marco van Basten wil weer met beide benen op de grond staan. Duitsland is erg sterk en er wacht het Nederlands Elftal een zware taak vandaag. Ook is er hoop dat Danny Blind op tijd fit is, Seedorf heeft via de telefoon nogmaals benadukt dat hij ook voor deze finale niet beschikbaar is.

Euforie

Nederland moet niet denken dat de buit nu al binnen is. Die boodschap stuurde bondscoach Marco van Basten woensdag tijdens een persconferentie de wereld in. Na de 3-1 overwinning op Rusland is de euforie rond Oranje enorm, maar Van Basten benadrukt dat zijn elftal nog een lange weg te gaan heeft. “We moeten niet denken dat we nu ineens tot de titelfavorieten behoren.”

Advertenties

Acties

Informatie

One response

29 06 2008
pozzebocken

Kampioeneu,Kampioeneu,Kampioeneu, olé, oleé!Kampioeneu,Kampioeneu,Kampioeneu, olé, oleé!Kampioeneu,Kampioeneu,Kampioeneu, olé, oleé!Kampioeneu,Kampioeneu,Kampioeneu, olé, oleé!Kampioeneu,Kampioeneu,Kampioeneu, olé, oleé!Kampioeneu,Kampioeneu,Kampioeneu, olé, oleé!Kampioeneu,Kampioeneu,Kampioeneu, olé, oleé!Kampioeneu,Kampioeneu,Kampioeneu, olé, oleé!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: