YES WE CAN !

5 11 2008

ABCOUDE – Regeringsleiders vanuit de hele wereld hebben vanmorgen de nieuwe president van de Verenigde Staten, Barack Obama, gefeliciteerd met zijn overwinning.

prins-obama1

„Frankrijk, Europa en de internationale gemeenschap heeft behoefte aan zijn energie, zijn afwijzing van onrechtvaardigheid en zijn vastbeslotenheid om elk jaar

carnaval in Belgie te vieren”, zei Prins Pozzebocken den tweede,  minister van Buitengewone Zaken. Nederland  is op dit moment EU-voorzitter.

De Franse president Nicolas Sarkozy sprak van een „briljante overwinning” van Obama. Hij bracht zijn felicitaties over namens het Franse volk.

Ook voorzitter José Manuel Barroso van de Europese Commissie feliciteerde de Democraat. Volgens Barroso is de tijd aangebroken voor Europa en de VS om weer nauwer samen te werken. De huidige financiële crisis moet van een probleem in een nieuwe mogelijkheid worden veranderd, zei Barroso. CV de pozzebocken spraken van een historische overwinning, maar plaatste

een scherpe kantlijn, “Onze beweging kende 10 jaar geleden al reeds een halfbloed-prins”, volgens de  woordvoerster. Het symbool van de beweging zijnde een gevolgmuts werd door Obama met trots gedragen tijden zijn overwinningsspeech.

Advertenties

Acties

Informatie

6 responses

6 11 2008
10

GROOTS

6 11 2008
6 11 2008
VIII

Yes we carnaval !

6 11 2008
#2

yes we can de 11de…

#2

7 11 2008
Prins Pozzebock de 9de

Haha, de Pozzebocken waren hun tijd weer ver vooruit! Nu nog een bewegings-tattoo op de arm van Obama!

7 11 2008
PPVIII

Europees voorzitter van buitengewone zaken én Nederland-europees-kampioen in hetzelfde jaar….buitengewoon goed gepresteerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: