Kathleen stapt uit K3

25 03 2009

(Novum) – K3 gaat verder zonder Kathleen Aerts. Dat heeft het Vlaamse trio donderdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie. Het blonde lid van de meidengroep voor kinderen vindt het na tien jaar tijd voor iets anders. Of de andere twee K3-leden, Karen Damen en Kristel Verbeke, op zoek gaan naar een nieuwe collega is niet bekendgemaakt.

Kathleen noemde de tien jaar met K3 de mooiste tijd in haar leven. “Samen met Karen en Kristel hebben we dingen bereikt waar ik nooit over heb durven dromen. De honderden optredens, liedjes , de musicals, de films en zo kan ik nog uren doorgaan.”

Solocarriére

Vandaag maakte Kathleen haar ideeën voor een solocarrière bekend. Ze wil de komende tijd doorbrengen met experimenteren en gaat zich bezig houden met het opknappen van een oude sexboerderij, een van haar dromen. Ook gaat ze zich wat meer begeven in het uitgangsleven. Dit jaar zullen er in ieder geval nog live shows plaatsvinden in België en Nederland. Het ziet er naar uit dat ze zich KY noemt.

kathleen2

Volgens het Nationaal Psychiatrich Forensisch-Realistisch Instituut is het belangrijk voor Kathleen om zich op een volwassen manier van k3 los te maken, om te voorkomen dat ze net als Michael Jackson na haar kindercarrière in de keiharde realistische wekelijkheid belandt. Uit een enquête door het HVM (Hond van Maurice * red) blijkt dat er voor de live shows van Kathleen veel belangstelling is , voornamelijk bij K3 fans van het eerste uur.

ky(reclame)

Advertenties

Acties

Informatie

7 responses

25 03 2009
aernoud peter palermo

Èrg hè!!!

25 03 2009
aernoud peter palermo

K2.0

26 03 2009
#2

gaatze solo ?

27 03 2009
Prins Pozzebock de 9de

Op de K2 is het overigens ook goed klimmen… 😉

30 03 2009
#2

waar staat die boerderij??

11 05 2009
Anoniem

in Deurloo !
8

2 07 2009
bereten

berten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: