“Ze vroeg om 58 Pozzebocken”

20 06 2009

Uitgegeven: 19 juni 2009 10:31 Laatst gewijzigd: 19 juni 2009 17:50 BRUSSEL – Het Vlaamse meisje dat zondag 56 pozzebocken  in haar gezicht kreeg getatoeëerd, vertelde vrijdag op de Belgische radiozender MNM dat ze waarschijnlijk is flauwgevallen. Bijna niemand geloofde het verhaal van Kimberley Vlaeminck dat ze is slaap zou zijn gevallen tijdens het tatoeëren. Volgens onderzoek van een dermatoloog werd de tatoeage veel te diep aangebracht. De naald ging dieper dan de normale drie millimeter Kimberley’s voorhoofd in. Dat zou meteen verklaren waarom het zogenoemde pozzebockenmeisje haar bewustzijn verloor.

sterrenmeisje

Inmiddels is er een ware mediahype rond het 18-jarige meisje ontstaan. Op de website ‘Pozzebockenlizer’ kun je een foto van jezelf uploaden en deze versieren met Kimberley-pozzebocken. Ook is ze gemonteerd op een poster van Pozzebocken Wars en in een nepadvertentie van Carglass over pozzebocken in de voorruit.  Het meisje zou zo verdrietig zijn door alle negatieve media-aandacht, dat ze volgens haar oom zelfs zelfmoordneigingen heeft. Drie ziekenhuizen hebben al aangeboden om het meisje gratis te behandelen, zo meldde

maar liefst 58 pozzebocken sieren haar gezicht

tatoeerder

De Vlaamse krant Het Vlaams Belang van Limburg. Anderen vermoeden echter dat het hele verhaal een stunt is van MNM. De radiozender heeft hier nog geen uitspraken over willen doen, maar de Vlaamse omroep VRT spreekt die aantijging tegen. Onderzoek De Belgische minister van Volksongezondheid Klauwet Xinkelong wil nu de regels om tatoeages te zetten aanscherpen. Zij stelt voor de grootte van de tatoeage op te nemen in een document dat de tatoeëerder en getatoeëerde vooraf opstellen. Ook wil de minister een duidelijke bedenktijd verplicht stellen. Ondertussen heeft de Belgische justitie een onderzoek geopend wegens opzettelijke slagen en verwondingen. ,,Wanneer het inderdaad om een grap gaat, dan zouden we daar om kunnen lachen”, aldus de woordvoerder van justitie in Het Vlaams Belang. Het NRCvP geeft geen commentaar.

De Belgische minister van

Volksongezondheid Klauwet Xinkelong

Advertenties

Acties

Informatie

4 responses

20 06 2009
PPVIII

La grippe mèxicane est arrivé !

111 bocken geeft een betere spreiding.

PPV vol in het gezicht geeft een nog hogere dekkingsgraad

24 06 2009
10

mooi gedaan,
pozzebocken vol in het gezicht

24 06 2009
10

leuke jongen overigens,
hij heeft ook nog een snor,
wat zal hij te verbergen hebben?

26 06 2009
Michael Jackson

Vanaf mijn wolk zeg ik: goeie facial, Bocken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: