Tour Michael Jackson gaat gewoon door

29 06 2009
Amsterdam

POPE GENERAL AUDIENCE

Van uw verslaggever

‘De geplande 50 concerten van Michael Jackson gaan, zoals het er nu voorstaat gewoon door’, aldus het dolgelukkige management-team van the newborn king of PoP.

mjkopieDrie dagen na zijn dood ontdekten zijn broers en zusters (Latoya, Janet en Jeremiah) die hem de laatste eer wilden bewijzen, dat het witte laken weg was , en het lichaam en de brancard onvindbaar. Hierna is Michael Jackson door ten minste vijfhonderd volgelingen gezien. Inmiddels is duidelijk geworden dat hij zich in Israel bevindt waar hij diverse oriënterende gesprekken gevoerd heeft met Sony Industries en zijn tourmanager.

Bij dit avondmaal, aan de oever van het Meer van Galilea , waar Michael een luxe villa heeft betrokken om zich voor te bereiden op de ‘this is it tour 2009 ‘  rehabiliteerde hij zijn prive arts, die zich de laatste dagen uit angst voor een aanstaande arrestatie achter de bank had verstopt, en daarna tot driemaal toe had verklaard  Michael Jackson niet te kennen.

Na het avondmaal nam Michael afscheid en gaf zijn tourmanager de opdracht over de gehele wereld  de blijde boodschap te verspreiden dat de geplande 50 concerten gewoon doorgaan.’Dit is geweldig nieuws’, Aldus zijn manager. ‘Hiermee lijkt een nieuw verbond tussen Michael en zijn fans tot stand gekomen’. hij beloofde hen dat Michael voorgoed terug zou komen (‘Come Back’red*).

Met de perikelen rond zijn tijdelijke verdwijning van de afgelopen dagen heeft Michael Jackson zich definitief verzekerd van een mythische status. Hij schaart zich in het illustere rijtje van Jesus van Nazareth, Gerard du Prie, Greg Lemond en Elvis Presley.

Advertenties

Acties

Informatie

One response

30 06 2009
#2

ik wil een kaartje NU !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: