Resurrection Tour 2009 Michael Jackson slaat in als een bom

30 06 2009

Herrijzenis Michael Jackson nu al een ongeëvenaard succes!

(* Met dank aan het NRD voor het afstaan van de beelden)
‘Concerten Jackson gaan definitief door’

LONDEN – Michael Jackson leeft als nooit tevoren, en als het aan zijn promotor ligt kunnen de geplande optredens van het popicoon gewoon doorgaan. De kostuums zijn al gemaakt, de dansroutines geoefend en wat promotor Randy Phillips betreft kan de King of Pop gewoon optreden met  de andere muzikaal onderlegde leden van de familie Jackson. Dat zei Phillips woensdag tegen de Britse zender Sky News.

Michael Jackon’s vijftig geplande concerten in de O2 Arena in Londen zijn al uitverkocht. Een muzikaal eerbetoon met de familie Jackson en andere sterren lijkt O2-baas David Campbell dan ook wel wat. ”Dit is op korte termijn te regelen. Het optreden is binnen drie maanden rond”, stelt hij.

Volgens promotor Phillips zijn de gesprekken met de Michael Jackson al in volle gang, ondanks dat het popicoon offisjeel eerst nog ceremonieel begraven moet worden. Wanneer de concerten volgens Phillips plaats zouden moeten vinden is overigens nog onduidelijk. De herboren Michael Jackson is momenteel verwikkeld in een juridische strijd over de voogdij over zijn drie kinderen.  Anonieme bronnen hebben tegenover showbizzwebsite TMZ verklaard dat Jackson niet de biologische vader van de kinderen is.

Volgens Celebrity Magazine Us is de voormalige dermatoloog van de zanger de vader van de oudste twee kinderen. Jackson’s voormalige echtgenote Debbie Rowe verklaarde al in 2004 dat de King of Pop haar niet had bezwangerd. Volgens TMZ was Rowe weliswaar de draagmoeder voor Prince en Paris, maar heeft ze zelf ook geen gen met het tweetal gemeen. Vandaag is via DNA analyse bekend geworden dat Michael Jackson wel de verwekker is van de geliefde chimpansee Bubbles. De aap maakt het naar omstandigheden prima, meldt de website van People Magazine.

Bubbles, inmiddels 26 jaar oud, verblijft momenteel  in een apenreservaat in Florida, samen met 41 soortgenoten. De chimpansee leefde in de jaren ’80 bij de popster, die hem, naar tot voor kort werd aangenomen,  had geadopteerd. Het is op dit moment  het niet duidelijk of The King of Pop in zijn testament iets heeft geregeld voor Bubbles. (NRD)

Advertenties

Acties

Informatie

One response

1 07 2009
Michael Jackson

Twee juli is er ’s avonds een gratis toegankelijke herdenkingsdienst voor mij in Paradiso, ’s avonds. Pozzebocken laat je zien!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: