Michael ging vreemd in Den Haag

30 06 2009
DEN HAAG –  Een inwoonster van Wassenaar heeft onlangs tegenover haar man letterlijk kleur moeten bekennen. Haar eveneens Nederlandse blanke echtgenoot was in het Haagse Bronovo-ziekenhuis getuige van de bevalling van zijn vrouw.

Echter, in plaats van een blanke baby, schonk ze hem tot zijn grote verbazing een diep donker kindje. Direct na de bevalling moest de overspelige Wassenaarse volgens getuigen met schaamrood op haar kaken bekennen dat haar echtgenoot niet de biologische vader was van het zojuist geboren kind. Ze bleek negen maanden eerder een slippertje te hebben gemaakt met Michal Jackson

Affaire

Zowel bij de kersverse ‘vader’ als bij de families van de twee echtelieden is het nieuws volgens directbetrokkenen als een bom ingeslagen. Een goede bekende van de familie zegt: “Hij was echt verbijsterd. Zijn vrouw kon niet anders dan de hele affaire opbiechten.” De bedrogen echtgenoot zou inmiddels zijn koffers hebben gepakt. Een medewerker van het Bronovo-ziekenhuis bevestigt het verhaal, maar verwijst voor verder commentaar door naar de woordvoerster van het hospitaal. Deze liet zich ontvallen dat Michael Jackson meerdere kinderen had verwekt, maar wil er verder niet op ingaan.

Advertenties

Acties

Informatie

One response

30 06 2009
pozzebocken

Michael is a BAD smoothy criminal…..

Bronovo……..was Maxima daar niet?

Overigens is bubbles gisteren gesignaleerd in in Bonobo Hospital

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: