Geen stokslagen PP 2

27 08 2009

Abcoude-Feestweeknieuws

 

Fundamentalistisch Chinese Contra Realistische Autoriteiten in Abcoude hebben  PP2 vrijgelaten nadat hij in een eerder vonnis  was veroordeeld tot zes stokslagen.
 

De  45-jarige PP2 zou de eerste Prins zijn in Nederland die stokslagen zou krijgen na een veroordeling wegens het gebruik van alcohol tijdens de feestweek.

DSCN9475In de feestweek bestaat naast het gewone burgerlijk recht ook een Fundamenteel Chinees Contra Realistische wetgeving, die het gebruik van alcohol verbiedt.

PP 2, die had gevraagd zijn vonnis publiekelijk ten uitvoer te brengen zodat er debat over zou ontstaan, werd vanochtend opgehaald maar vrijgelaten onderweg naar het Marktveld waar het vonnis zou worden uitgevoerd. Volgens de autoriteiten is dat gebeurd in verband met de kinderkermis, die daar op dat moment plaatsvond. Na de feestweek zal de straf waarschijnlijk worden omgezet in een milde taakstraf, bij de aanleg van nieuwe Chinese spoorwegen. Pp2 is op dit moment ondergedoken op een geheime locatie in de bossen bij Euverem.

PP 2, die ruim 1100 YEN boete moest betalen, werd direct na de autocross tijdens het afscheidsbanket gearresteerd door de  FCCR wegens het drinken van extreme hoeveelheden Heineken Bier. China heeft de Nederlandse consul ontboden om te melden dat PP 2 voorlopig niet meer welkom is in de Volksrepubliek China.

Veel inwoners van Abcoude  e.o. drinken openlijk alcohol tijdens de feestweek.


Advertenties

Acties

Informatie

One response

28 08 2009
#2

okee ik kan er om lachen 🙂 en ga voor de milde taakstraf voorzien van 1 happy end, te voltrekken in de sjinese bovenzaal boven het restaurant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: