Michael Jackson verlaat mausoleum

5 09 2009

kist

De inmiddels weer lege kist in het mausoleum van Glendale Forest. Foto NRP

auto mjLOS ANGELES – Michael Jackson heeft de begraafplaats in Los Angeles verlaten na de bijzetting in zijn tijdelijke rustplaats. De familie liet in een verklaring weten dat de zanger om ongeveer tien over elven (Nationaal Realistische Greenwich tijd)  zonder noemenswaardige vertraging is herrezen uit het mausoleum op de begraafplaats. Zijn vijf broers hadden Jackson het mausoleum enkele uren daarvoor ingedragen.

”Michael Jackson wil opnieuw alle fans op de wereld bedanken voor hun massale steun tijdens deze zeer moeilijke tijden.” Familie en vrienden woonden na de uitvaartdienst samen met de herrezene een receptie bij in een Italiaans restaurant in het nabijgelegen stad Pasadena

De wederopstanding op begraafplaats Glendale Forest Lawn nabij Los Angeles begon ruim een uur later dan gepland (#71 min red ). In een stoet van 26 auto’s onder politiebegeleiding kwam het gezelschap aan. Moeder Katherine Jones en de drie kinderen van Jackson waren ook aanwezig. Ook de broers en zussen van de popster schoven aan. Michael Jackson zelf arriveerde eerder alleen.

Bij de ceremonie waren veel sterren aanwezig. Elisabeth Taylor, al jaren goed bevriend met Jackson, woonde de ressurectie bij, net als mensenrechtenactivist Helmut Schleppie, acteur Marco Borsato, zanger Rude Rich en komiek Seth Gaaikema.  Vanzelfsprekend ontbraken de drie Maria’s ook dit keer niet (NRP)

Vanuit de hele wereld is opgelucht gereageerd op het nieuws van de telkens weer uitgestelde happening. Behalve gevoelens van opluchting bij de  volgelingen van St Michael was er opvallend  genoeg ook teleurstelling te bespeuren. Vooral Fan van het eerste uur, Manny Diror , die net zijn nieuwe hitsingle en ode aan Michael  ‘ I can’t get no ressurection‘ had afgemixed was ontroostbaar. Zijn nieuwste cd hitsingle zou  volgende week in 53 landen uitgebracht worden. ‘ Dit wordt vermoedelijk een zaak voor de advocaten’ , aldus een ontgoogelde Manny.

Dirror heeft inmiddels een prive detective ingehuurd om de werkelijke leeftijd van wereldpopster Madonna uit te zoeken.

Advertenties

Acties

Informatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: