POZZSPORTS

21 09 2009

Vallen en opstaan

Robert Gesink reed in zijn tweede Vuelta letterlijk van hoogtepunt naar dieptepunt. Lange tijd leek hij zeker van een podiumplaats, maar een zware val in de laatste week gooide roet in het eten. Uiteindelijk eindigde hij op de zesde plaats in het eindklassement.

Een nieuwe ziekte?

Ook de sportieve plannen van Prins pozzebocken de 10e zijn flink in de war geschopt. Tijdens een roekeloze maneuvre verloor hij de absolute en ondeelbare macht over zijn Vespa en ging hard onderuit. De Prins droeg zeer waarschijnlijk geen glij en rolbeugels. Uit privacy overwegingen wordt het ongeval zo natuurgetrouw mogelijk, doch gedramatiseerd, nagespeeld door een volslagen onbekende acteur, en komt de kleur en het type van de Vespa scooter niet overeen met de realiteit.

Gelukkig laat PP 10 zich door deze tegenslag niet uit het veld slaan. “Vanavond ben ik er gewoon weer bij ‘ aldus de onverschrokken krachtpatser uit Amsterdam e.o.

Advertenties

Acties

Informatie

5 responses

21 09 2009
PPVIII

khebt gehoord balen, gelukkig is ie er ongedeerd uitgekomen

#2

21 09 2009
10

10, mag van geluk spreken. Zijn grote en robuste GTS 300 heeft bescherming geboden tegen het zeer ruwe wegdek. Deze jongen in korte broek is er op dezelfde weg minder goed vanaf gekomen. Leve de zeedijk!

http://www.webregio.nl/zaanstreek/regionaal-nieuws/artikel/212211/voorbijganger-vindt-bebloede-scooterrijder-op-zeedijk-assendelft.aspx

10, ja we leven nog

21 09 2009
PPVIII

De zeedijk?

22 09 2009
10

de zeedijk door de polder, een zeedijk.
#10

22 09 2009
PPVIII

Een model polder?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: