IK WIL VISSEN MET 65 !!

24 09 2009

Ja, ik wil vissen[bijvoorbeeld] met 65 en niet nog 2 jaar in de rattentrace meedraaien, laten we de bezuinigening eerst maar eens zoeken op plaatsen waar er natuurlijk eigenlijk niet gezocht mag worden, zoals nieuw speelgoed voor defensie en natuurlijk prins willem en zn vriendjes[innetjes], “Niets is er taboe, geen heilig huisje zal gespaard blijven” jaja mooie woorden van onze politieke machthebbers maar jullie weten natuurlijk dat bepaalde huisjes gewoon hun rekeningen blijven indienen, gedekt dor onze minster president. Dus eerst alle zaken eerlijk doorrekenen, mocht dan blijken dat het niet anders kan, ja dan kan er natuurlijk een beroep op de werkenden gedaan worden, zover is nog niet, en komt het natuurlijk ook niet, we drukken het er gewoon doorheen, wie weet hebben we nog een kansje, Die kaffer van een Donner  is inmiddels 61 dus die ontspringt de dans, het wordt toch tijd dat we eens in actie komen tegen die fokkin babyboomers die ons hele leven bepalen, effe inschrijven dus !!, jaaa ik word nog eens een linkse activist op mn oude dag, #2

bedankt_header http://www.65blijft65.nl/

Advertenties

Acties

Informatie

5 responses

24 09 2009
10

Leve het slechtste kabinet ooit.

#10

26 09 2009
Prins Pozzebock de Negende

Hear hear voor kommi 2! Helemaal mee eens. De miljarden zijn weg te halen bij Ontwikkelingssamenwerking, de immigratiekosten (12,5 mld dit jaar), de Noord Zuid lijn, door Defensie te beperken tot NL en door de schatrijke babyboom generatie naar rato uit te melken. Wat heb je aan broze bejaarden zo lang te laten doorwerken terwijl ze dromen over gerimpelde carnavalisten in Dusseldorf, Rio en Krabbengat en veel liever genieten van hun welverdiende ouwe dag? Zulke oudjes zijn toch niet meer productief. Geef de Pozzebocken een vooruitzicht op een zonnige toekomst! Na 65 stoppen. Dan werken we nu vrolijker door.

26 09 2009
VIII

psies…

28 09 2009
pozzebocken

En vergeet de miljardensubsidies niet op sociale woningbouw, de gouden handboeien voor ‘armlastigen’, plus de miljarden die sinterklaas Wouter Bos aan de banken gaf. Die zichzelf nu weer bonussen uitkeren. Kortom, op papier zouden de Pozzebocken nu al met pensioen kunnen, dusch….!!

30 09 2009
pozzebocken

Nu mag je weer kiezen, arm stoppen of rijk doorwerken………?
Mag ik wachten tot 2032 met mijn definitieve keuze?

Looprekken Voorwaarts!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: