Pozz Sports

Dopingzondaar ontmaskerd

Amsterdam
Van onze sportredactie

dam tot dam nummer

Gistermiddag is bekend geworden dat voorafgaande aan de Dam tot Damloop, tijdens een ‘vliegende controle’ door het NRDCC, Prins P. de 8e geprobeerd heeft zijn urinestaal om te wisselen met een vooraf geprepareerd mengsel. In de met zorg vervalste staal zat een cocktail van dopingmiddelen, waaronder Testosteron, Epo, Cera, Nimbus 2000 en Que Cera 2009 Limited Edition. Ook bleek PPVIII zijn where-abouts van de afgelopen maanden volslagen uit zijn duim gezogen te hebben. In plaats de door hem opgegeven, exotisch klinkende namen van, trainingskampen op de Malediven, Mexico Stad en Kuala Lumpur verbleef hij in wekelijkheid al die tijd gewoon in Amsterdam Zuideramstel.

Januari2009 036

In de onder dwang afgenomen bloedmonsters van PP8 werden geen afwijkende waarden gevonden. De organisatie zag dan ook geen enkele reden om de sportende Prins niet te laten starten. Na de mislukte poging tot dopingfraude is PPVIII nog wel gestart, maar moest hij na ongeveer 1000 meter gedesillusioneerd opgeven. Wat Prins PP8 precies tot deze wanhoopsdaad gebracht heeft is nog onduidelijk.

Sportpsycholoog Peter Blitz houdt het voorlopig op een ernstige vorm van blogneurose.
‘Men heeft in het algemeen geen idee hoe ver mensen willen gaan om nieuws te genereren voor hun blogs of internetfora. Dit is een duidelijk geval van een blog neurose verwante variant, het Münchausen zum Pozzy cabau von Kasbergen-syndroom’.

PPVIII heeft ondertussen gereageerd op de beschuldigingen van het NRDCC.
‘Dit is pure laster, ik heb wel degelijk gepakt’….. ‘Ik ga het Doping Controle Centrum dan ook aanklagen voor de geleden reputatieschade’, aldus een geëmotioneerde Prins P. de 8e

Nrpcv de Pozzebocken riddert Cancellara

Der Terminator aus der Schweiz. Groter was het klasseverschil nog nooit…..zie het met eigen ogen!

Pozzebocken definitief naar RIO in 2016

Rio de Janeiro keihard aan de slag voor ‘homecoming’ verenigingsleden

Rio de Janeiro mag in 2016 als eerste in Zuid-Amerika de CV de Pozzebocken ontvangen. Met de keuze voor de Braziliaanse stad wordt de wens tot mondialisering verhoord.

delegatie

De Braziliaanse delegatie reageert hartstochtelijk zodra duidelijk is dat de Pozzebocken in 2016  Rio de Janeiro zullen aandoen. Foto Reuters

Door onze redacteur
Henk Repatrié,

Amsterdam, 3 okt.
Door de komst van de nederlandse carnavalsbeweging in 2016 in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro , verlegt het Internationaal Realistisch Carnavals Comité (IRCC) grenzen. Voor het eerst wordt een Amsterdamse  vereniging uitgenodigd  in Zuid-Amerika, een werelddeel dat tot voor kort als ongastvrij werd beoordeeld.

In ruil daarvoor mag het INRCC rekenen op warmbloedige Carnavalstaferelen, met de intense reactie in Denemarken als voorbode. De uitverkiezing van Rio leidde tot emotionele en feestelijke taferelen in het Bella Centre in Kopenhagen. Voorafgaand aan de persconferentie werd President Lula da Silva toegejuicht en toegezongen door zijn aanwezige landgenoten; de burgemeester van Rio de Janeiro, Eduardo Paes, kuste uitbundig de pen waarmee hij het contract met het INRCC moest ondertekenen.

Nadat de handtekeningen waren gezet en de komst van de bocken des vaderlands was geformaliseerd, raakten Lula en zijn gevolg pas echt ontroerd. De president brak in huilen uit, Paes omarmde Sérgio Cabral, de gouverneur van de staat Rio de Janeiro, en Carlos Nuzman, INRCC- lid en voorzitter van het kandidaatscomité, hield pas op met het bedanken van volk en vaderland toen INRCC-voorzitter Stabbels hem daartoe subtiel had gemaand. Eenmaal bij zinnen lieten de Brazilianen hun verstand spreken door te benadrukken hoe rechtvaardig zij de keus voor een Zuid-Amerikaans land vinden.

Natuurlijk, de concurrerende steden waren voortreffelijke kandidaten, maar vanaf 2016 is Carnaval mét de Pozzebocken niet langer het exclusieve speeltje van de rijke westeuropese landen. Een gevoel dat werd gedeeld door Stabbels, die de verkiezing van Rio uitlegde als „een heldere boodschap” en „een zeer belangrijke beslissing.” Daarmee onderstreepte hij zijn sterke wens tot mondialisering van het carnavalfeest.


PPVIII positief getest op EPO gebruik

17 07 2009

Amsterdam

Van onze sportverslaggever

DSCN9501

PPVIII : ‘Ik ken geen spijt’

Vanavond is bekend geworden dat Prins P. de 8e afgelopen vrijdag positief is getest op het gebruik van EPO.

Wij gebruiken thuis bewust geen OTO” aldus PP8. “Door het gebruik van de nieuwe EPO varianta Q Cera ben ik gemiddeld 33 % eerder op mijn gewenste eindbestemming. Ik heb dan ook nergens spijt van. Als fervent wielrenliefhebber was de keuze voor Q Cera dan ook snel gemaakt”.

PPVIII is door de anti doping autoriteiten vorlopig op non-actief gesteld. Als de bond haar zin krijgt wordt de door de Q Cera gewonnen reistijdwinst van de begintijd van alle dagelijkse werkzaamheden afgetrokken.

‘Dit gaat me zeker vakantiedagen kosten’, aldus een teleurgestelde PPVIII.

Op dit moment is PPVIII in de Vogezen om zich voor te bereiden op de Contra Expertise. Een ieder die G-interesseerd is kan zich aanmelden voor deze fitnessssessie.

Voor meer wielrennieuws zie ook : Thomas ‘ Us Tommy’ Dekker rijdt stiekem toch de tour de fraans.

Thomas Dekker toch gestart/
Bewerken : Bewerken
Reacties : 6 Commentaar »
Categorie: , ,
Categorieën : PozzSports


Amsterdam 20 juli 2008

Schijnwerper Barny blijkt carnavalist in nootzaken

Sinds kort beschikt de drinkende schijnwerper Raymond van Barneveld over een Nootpakket van Pozzz Smiths / Nootpakket.nu. Samen met het Ministerie van Culinaire zaken heeft Nootpakket.nu een pakket ontwikkeld dat bij rampen goede diensten kan bewijzen.

pozzeborrelnootpakket.com/

Nederlands bekendste sportende alcoholist uit Den Haag had niet kunnen denken dat hij al zo snel gebruik zou moeten maken van zijn nieuwe Nootpakket.

Tijdens een bierdouche in de ochtenduren viel de stroom uit en kreeg Raymond letterlijk een koude douche over zich heen. Via de radio werd direct duidelijk dat het ‘gevaar’ van de stroomuitval meeviel, en er een extra lange uitzending werd ingelast van Sipje en Sopje in het land van de Potloden, gevolgd door de spannende luisterthriller “Kuifje op de Comoren” met een sidderende Haddock op de achtergrond.

Van (Olde) Barneveld was onlangs vele kilo’s afgevallen via internet-masturbatie. Binnen korte tijd verloor hij 23 kilo. De goede gewichtsverminderingsresultaten hadden helaas voor Raymond ‘Wankey’ van Barneveld ongewenste bij-effecten. “Mijn hand oog coördinatie was volledig verstoord en ik raakte ineens geen dartpijltje meer goed. Mijn natuurlijke beschermende vetlaag was geheel verdwenen, ijs en ijskoud kreeg ik het”, aldus de geschrokken schijnwerper.

Via een tip van zijn goede vriend Carl Noten van de Nootpakket Stichting kreeg hij zijn gewicht weer op snel op het juiste niveau voor een topdarter.

Met de zakjes chips in de hand uit het Nootpakket was al snel duidelijk wat dat het allemaal snel weer goed zou komen.

Barney_klein

Sinds de recente credietcrisis wereldwijd heeft de overheid de aanpak bij lekkere trek meer aandacht gegeven. De inhoud van de pakketten is tot stand gekomen in samenwerking met het Ministerie van Culinaire zaken. In het pakket van Nootpakket.nu zitten: een stripboek (Donald Duck red), een zaklamp, een iPhone met zonnelaadstation, een koektrommel, wokkels, chipitos, borrelnootjes walnoten en cashewnoten en suikerpinda’s, het boek “The snort of the rings”, een XTC-pilletje, waxinelichtjes en ook een pak oerhollandse stroopwafels ontbreken niet. Nootpakket.nu is een van de eerste gecertificeerde aanbieders die de pakketten in Nederland op de markt mogen brengen. De Haagse alcoholist had dus meteen ‘plezier van zijn snackpakket . Om herhaling te voorkomen heeft Van Barneveld geen halve maatregelen genomen: hij heeft direct een extra nootpakket en 11 kratten bier besteld. Met het verzoek om extra pilletjes. “Dat maakt mij als schijnwerper stukken doeltreffender”, schuddebuikt de beroemde sportman.

Snel zwempak toch verboden

4 08 2009

Amsterdam

Van onze sportredactie

”Snel’ zwempak PPVIII wordt verboden op WK “

(Novum/AP) – Prins Pozzebocken de 8e mag tijdens het WK niet in zijn revolutionaire CERASPEEDO™ pak starten. Het sport arbitragehof CAS weigert de zaak met spoed te behandelen. Prins Pozzebocken de 8e claimt dat het pak van polypozzethaan™ geen verboden stoffen bevat. Andere pakken van polypozzethaan™ zijn door de Wereldzwembond Fina wel toegestaan.

badje-4kopie

Het CAS wil de zaak wel behandelen, maar dat zou weinig zin hebben omdat het WK zwemmen zondag afgelopen is. Overigens bepaalde Fina direct na het zien van het pak van PPVIII dat alle lichaamsbedekkende pakken binnenkort verboden zullen worden. Tijdens het WK zijn de supersnelle pakken nog wel toegestaan, mits ze goedkeuring van de zwembond hebben.

Hierna wordt tijdens zwemwedstrijden alleen nog maar poedel-naakt gezwommen. Door de recente beslissing van het CAS is er een ware run ontstaan op kaartjes van de grote zwemtoernooien. Vooral voor de races van de Nederlandse zwemsters Femke Heemskerk, Inge Dekker, Ranomi Kromowidjojo en Marleen Veldhuis op de 4 x 100 wissel is veel belangstelling.

‘Ik weet niet of ik nou blij moet zijn of juist teleurgesteld, aldus een eerste reactie van PPVIII. ‘Als kijksport gaat de zwemsport er op vooruit, dat is nu al zeker. Toch is het ontzettend jammer dat ik weer niet in actie mag komen. Vooral de nieuwe techniek voor mijn keerpunten en finish waren spectaculair en hebben me veel tijdwinst opgeleverd. Ineens kon ik het gat met de concurrentie slechtten op de korte afstanden en meedoen met de wereldtop. Ik ga waarschijnlijk wel naar het EK, maar dan als toeschouwer. Nu kan ik me in ieder geval in alle rust voorbereiden op de Dam tot Damloop 2009.’
Bewerken : Bewerken
Reacties : 1 reactie »
Categorie: , , , , ,
Categorieën : PozzSports


Ook vader van Youri verdachte

14 07 2009

Presentator stond al tien jaar onder verdenking

Presentator Jack van Gelder ontkent dat hij voor aanvang van de radio-uitzending van ‘NOS Langs de Lijn’ op 10 juni jongstleden cocaïne zou hebben gebruikt. Van Gelder deed die avond verslag van de voetbalwedstrijd Nederland-Noorwegen in Rotterdam. Bij de dopingtest na afloop van het duel werden in het bloed van de verslaggever sporen van cocaïne gevonden. De NOS heeft Van Gelder per direct op non-actief gesteld en ook zijn rol in de musical Mamma Mia staat ter discussie.

De Amsterdammer reageert verbaasd: “Dit is een krankzinnig verhaal. Kennelijk zijn er mensen die mij iets willen flikken, maar ik verzeker je, ze krijgen me niet kapot. Het is volslagen idioot dat mijn naam nu ineens genoemd wordt. Ik ga zeker een contra-expertise aanvragen, want hier wordt een heel smerig spelletje gespeeld.”

Het is niet de eerste keer dat Van Gelder in verband wordt gebracht met stimulerende middelen. Al in 1998 waren er geruchten over XTC-gebruik, naar aanleiding van zijn commentaar bij de goal van Dennis Bergkamp tegen Argentinië, op het WK in Frankrijk. Ook destijds ontkende de goedlachse sportjournalist in alle toonaarden.

lees het hele artikel op de Speld
Bewerken : Bewerken
Reacties : 1 reactie »

Categorieën : buiten categorie


SNORT OF THE RINGS

13 07 2009

PAPENDAL – Yuri van Gelder is positief getest op het gebruik van cocaïne. Dat maakte de atleet maandagmiddag zelf bekend op sportcomplex Papendal.

Yuri van Gelder

De turner werd in juni betrapt tijdens het Nederlands Kampioenschap in Rotterdam. Hij erkent het drugsgebruik.

Hangende een nader onderzoek is Van Gelder door de turnbond KNGU geschorst. Hij mag gebruik maken van de cokefaciliteiten van de bond.

PITTIG

Het is onduidelijk hoe lang dat zal duren, maar op drugsgebruik staat een schorsing van minimaal een jaar, en maximaal twee.

De net aangetreden bondsvoorzitter Pablo Escobar noemde de affaire “een frisse binnenkomer”.

Oergezellig

“Direct na de dopingtest maakte ik mij geen zorgen want op de donderdag voor het NK heb ik cocaïne gebruikt,” aldus Van Gelder tijdens een persconferentie. “Ik wist vrijwel zeker dat het drie dagen later in mijn urine zou zitten.”

Van Gelder nam de cocaïne voor het carnaval omdat toen “de druk van de ketel” was. Het toernooi was het laatste van het seizoen. ”Ik heb er niet over nagedacht dat ik daar kon worden getest.”

“Oergezellig,” noemt Van Gelder het drugsgebruik. “Ik heb er totaal geen spijt van. Omdat ik al een goed gevoel had over de test heb ik enkele dagen na het NK zelf een verklaring naar de dopingautoriteit geschreven en daarin gezegd dat er zeker sporen van cocaïne in mijn bloed konden zitten. Ik heb daarin gemeld dat ik voor het carnaval cocaïne had gebruikt”.

Defensie

De affaire heeft grote gevolgen voor Van Gelders militaire loopbaan: “Mijn werkgever Defensie heeft een sterk antidrugsbeleid. Drugsgebruik is niet verenigbaar met het militaire uniform.” Van Gelder is sergeant in de Landmacht.

“De nultolerantie bij Defensie betekent voor mij dat ik met ingang van vandaag oneervol ontslagen ben, maar daar geef ik verder niet om, ik was het zowiezo zat om in dat apenpakkie rond te lopen, bovendien is er op de kazerne bijna geen goeie coke te krijgen.

Doorgaan

Als het aan Van Gelder ligt, betekent de affaire echter niet het einde van zijn snuif-carrière. “Ik wil absoluut doorgaan met snuiven, maar ik heb wel een probleem. Dit voorval prikkelt mij om juist te gaan vechten en een einde te maken aan het sportten. Ik kan en wil zo doorgaan en ik ga geen professionele hulp zoeken.”

“Ik richt mij op de korte termijn en wil blijven snuiven. Dat is mijn lust en mijn leven. Het is mijn sport en daarin wil ik tot de besten van de wereld blijven behoren.”

Eerder

Het is niet de eerste keer dat de voormalige wereldkampioen aan de ringen in verband werd gebracht met de drug. In 2006 beschuldigde zijn voormalige trainer/dealer Lemi Rens hem ook al van het gebruik van de drugs.
Bewerken : Bewerken
Reacties : 2 Commentaar »

Categorieën : nationaal realismePozzSport

18 10 2008

Van onze verslaggever

Amsterdam

Zojuist zijn door twee oud-winnaars van de ING Amsterdam Marathon twee bomen (type christusdoorn) in de slurf van het Vondelpark geplant.

Deze feestelijke en klimaatvriendelijke bomenaanplant was door de parkvrienden georganiseerd om het groene karakter van de internationaal hoog aangeschreven loop te vieren, en was tevens het startsein om het 100-bomenplan van de Vrienden van het Vondelpark te lanceren. Dit plan gaat uit van duurzaam investeren in gezichtsbepalende parkbomen, samen met partners en internationale boomchirurgen.

De Keniaanse topatleten, Robert Pozzboror en Solomon Bockendich kregen hulp van PP9, voorzitter Parkvrienden™ en Ronald Waterreus, de voorzitter van de Amsterdam Marathon.

Behalve de Parkvrienden en de marathonorganisatie betaalden ook stadsdeel Oud Zuid en de parkaannemer Prinkels mee aan deze sympathieke boomplantaktie.
Bewerken : Bewerken
Reacties : 2 Commentaar »

Categorieën : Eco Realisme


Olympische Spelen in Peking geopend

Peking, 8 aug. Met een indrukwekkende mengeling van overweldigende vuurwerken,
fraaie cultuur uit het antieke China en verbazingwekkende acrobatiek heeft China
zich vandaag tijdens de openingsceremonie van de 26e Olympische Spelen aan de wereld gepresenteerd.
In totaal zaten er 91.000 toeschouwers in het stadion. Na verwachting bekeken zo’n 4 miljard mensen
de opening voor de televisie.

CV de Pozzebocken
CV de Pozzebocken leidde de Nederlandse olympische ploeg als 11de land het nationaal stadion in Peking binnen, dit op uitdrukkelijk verzoek van het NRCVP, waaraan het IOC graag gevolg gaf.
De vlaggendrager, prins pozzebocken dn 2de,  was in gezelschap van ruim honderd landgenoten. De landen kwamen binnen op volgorde van het Oudhollandsch  alfabet.

de pozzebocken betreden als eerste de Olypische Arena,voor de ogen van 4 miljard mensen.

In totaal doen een recordaantal van 242 Nederlandse sporters mee aan de Olympische Spelen.
Niet iedereen was bij de opening aanwezig. De atleten die binnen 48 uur na de ceremonie in actie komen, mochten niet meelopen.
Ook verblijft een aantal sporters ver uit de buurt van Peking, rond het dorpje abcoude, deze zullen op het laatste moment ingevlogen worden.

maxima & willem  begroeten de Pozzebocken vanaf de tribune.

De Pozzebocken werden vanaf de tribunes toegejuicht door prins Willem-Alexander de eerste, prinses Maxima en minister-president Jan Peter Balkenende, en enkele voorname partijleden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: